Toimitusehdot

Toimitustavat- ja ajat

Kaikki tilaukset käsittelevät 1-6 arkipäivän sisällä, jonka jälkeen tilaukset tulevat. Tilauksien lähettäjänä toimii Posti.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavistaajoista verkkokaupan etusivulla tiedot tai tuotteen toimitus yhteydessä.

Tämä taulukko on suuntaa antavaa jotain tuotteita.

Toimitustapa Arvioitu toimitusaika
Perustoimitus 2-4 arkipäivää
Kotiinkuljetus 2-4 arkipäivää
Nouto Vantaa/Kirkkonummi arkipäivisin sopimuksen mukaan


Huomioithan, että joskus paikallinen posti voi viivästyttää toimituksia.

Toimituskulut

jokaisensta lähetyksestä veloitamme erikseen toimituskulut. Tila veloitettavat toimituskulut riippuvat (esim. paino, pakkaus) ja valitusta toimitustavasta. Toimituskulut automaattisesti automaattisesti tilauksen loppusummaan. Näet tilauksestasi veloitettavat toimituskulut ostoskoristasista ennen kuin hyväksyt tilauksen.

Tilauksen seuranta

Voit lähetyksesi tilaa reaaliajassa. Saat seurantanumeron ja -linkin automaattisesti sähköpostiin, kun tilaus on lähetetty. Tilausta on mahdollista myös suoraan Postin seurantapalvelusta koodia käyttöä.

Asiakastiedot

Asiakkaan vastuulla on tilauksen yhteydessä tarvittavat tiedot oikein. Asiakastiedot ovat luotamuksellisia. Luovutamme tarvittavat henkilötiedot logistiikka ja maksupalvelu yhteistyöneille verkkokauppatoiminnan mahdollistamiseksi.