Miksi valita soijavaha?

Miksi valita soijavaha?

Kynttilöitä voidaan valmistaa monesta eri materiaalista, kuten parafiinista, steariinista ja soijavahasta sekä monesta muusta vahasta. Ostaessasi kynttilöitä kannattaa siis ottaa huomioon myös valmistusmateriaali, sillä eri materiaaleilla on erilaisia ominaisuuksia. Harmonialight valmistaa kaikki kynttilät 100% soijavahasta, josta kerromme lisää tässä blogissa. 


Luonnonmukaisuus

Soijavaha on ympäristöystävällinen valinta, sillä se on 100% kasvipohjainen ja biohajoava luonnontuote. Soijavaha valmistetaan soijapavuista, joka tekee siitä uusiutuvaa. Palaneen kynttilät ylijäämät voit heittää biojätteeseen. Lisäksi soijavaha sopii vegaaneille. 


Puhtaampi palaminen

Kaikki kynttilät erittävät jonkin verran nokea. Kuitenkin samoissa olosuhteissa raakaöljypohjaiset parafiinikynttilät erittävät enemmän nokea kuin soijavahakynttilät. Koska soijavaha on biohajoava vaha ja se on valmistettu soijapavuista, se ei sisällä myrkyllisiä aineita tai allergeenejä. Soijavaha ei ole pelkästään parempi ympäristölle, vaan myös sinulle, perheenjäsenellesi ja lemmikillesi. 


Pidempi paloaika

Soijavahakynttilät palavat myös hitaammin kuin parafiinikynttilät. Tämä antaa enemmän aikaa nauttia ihanista kynttilöistä ja niiden tuoksuista. Koska soijavaha palaa hitaammin se tarkoittaa myös sitä, että kynttilän tuoksut ovat pehmeämpiä palaessaan. 


PS. Tiesitkö, että soijavahan voi pestä helposti pois lämpimällä vedellä ja saippualla esimerkiksi vaatteista tai astioista. 


Takaisin blogiin